Careelstraat 11 A - 8700 Tielt
Tel.: 051 67 00 14
Contacteer ons!
Slimme investering voor gezonde planten!

Het aanleggen van uw lavaveld gebeurt door ons

Planten- en bloemensoorten met gevoelige wortels zullen beter groeien wanneer u een lavaveld laat aanleggen. Als gespecialiseerde firma uit Tielt in het aanleggen van dergelijk systemen komen wij graag tot bij u om alle troeven uit te leggen. Als tuinbouwer doet u een heel verstandige investering door een lavaveld door ons te laten installeren.

Wij voeren deze werken van begin tot einde uit. Dit betekent dat wij eerst de nodige nivelleringswerken uitvoeren om goed van start te gaan. Voor de installatie werken wij onder andere met lava als ondergrond maar ook gronddoeken en een vlotte drainage maken deel uit van het systeem.

Uw kweekveld zal tijdens het bewerken vlot berijdbaar zijn voor uw machines. Na een felle regenbui blijft u niet met plassen op het terrein zitten. De overvloed aan water wordt opgevangen door de lava om via de drainagebuizen naar uw wateropvang te sturen. Dit water kan dus opnieuw gebruikt worden om uw veld te besproeien bij droogte. Het geeft ziektes minder kans om de wortels van de planten aan te tasten.

Contacteer ons en wij geven meteen alle info over lavavelden.

Meer informatie op www.gromak.be

Clikc+